Find الكربون الصلب عموم جولة,جولة كعكة عموم,غير عصا عموم جولة on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

معلومات أساسية

نموذج: 04400076

وصف المنتج

ميزة المنتج-جولة عموم مع مقبض السيليكون:

1. البند رقم: 04400076

2-المنتج الحجم: 28.5 * 24.5 * 3 سم

3-تدابير بناء الثقة: 24pcs/0.02cbm

4-يتم قبول حجم مخصص-

5-التعبئة المخصصة موضع ترحيب

6-تقبل الشعارات المخصصة والتصاميم

7-أوامر تصنيع المعدات الأصلية موضع ترحيب


Office من نحن:

150 الشعوب تعمل جنبا إلى جنب مع خبرة أكثر من 10 سنوات-

150 مليون دولار سنوياً وتغطي ما يزيد على 120 بلدا-

4000 متر مربع صالة

البند 100000pcs من المعرض


Office خدماتنا:

الشراء: المورد 500 التعاون الوثيق والطويل الأجل

السعر: دعم المصانع وكبر حجم المشتريات

الشحن: الشحن البحري الأكثر تنافسية ومساحة الشحن

التفتيش: فريق مراقبة الجودة من ذوي الخبرة وعلاقات تعاونية جيدة مع SGS، توفالو، بي، للبحث عن



لدينا معيار:

ل على مدى 15 سنة من الخبرة في الأعمال التجارية التصديرية وخبرة إدارة المصنع 10 سنوات-

ل التعاون العميق مع مئات المصانع يجعلها تكون شركائنا شركة.

ل وقد حافظنا على علاقات تعاونية مع بعض هيئات التفتيش وإصدار الشهادات المعترف بها دوليا مثل BSCI، SGS، توفالو، وبي.

ل نحن الخاصة تصميم المهنية، وشراء، وفريق مراقبة الجودة.

لدينا صالة عرض:
Showroom


أسئلة وأجوبة

question:1 .Can you do design for us?

answer:

We have a professional designer team to help our customer do design work.

question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?

answer:

We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to

contact us.

question:3.What the regular MOQ for your product?

answer:

Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more

than 1000pcs.

question:4.What's your payment term?

answer:

We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can

do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.

question:5.How does your quality control?

answer:

We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we

can do inspection service for you.

question:6. If we don`t have any shipping forwarder inChina, could you do this for us?

answer:

We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best

shipping price, and have excellent service.

question:7. How can we get the market information about the popular product?

answer:

You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.

question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?

answer:

We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the

mold cost to you.

question:9.I never come toChinabefore, can you be my guide inChina?

answer:

We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you.

Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.


فئة المنتج : الكربون الصلب بعد > عموم مشوي ورغيف عموم

البريد الإلكتروني لهذا المورد
  • *الموضوع:
  • To:

  • *رسائل:
    يجب أن تكون رسالتك بين 20-8000 الأحرف